My World


PROGRAM LAWATAN BERSAMA ANAK-ANAK PERMATA
TASKA PUSPANITA MINDEF KL
KE PUSAT SAINS NEGARA
16 MEI 2011



Hari ini ada program lawatan ke Pusat Sains Negara di Bukit Kiara Damansara. Anjuran Taska Permata Puspanita MINDEF, KL. Terpaksa la aku ambik cuti sebab wakil ibu bapa pun kena commit jugak. Baru Ingat nak simpan FGCR cutiku itu. Apa-apa pun semoga Airell dan kawan-kawannya dapat menambah pengetahuan di sini.

Tapi Airell buat hal la.. dari kitaorg tiba sampailah nak balik dia asyik nak berdukung je. lenguh ibu. Mana tak nya.. Dinosournya besar sangat

Big Dino yang Airell takut nak dekat


Di sini dipamerkan bermacam - macam jenis dinosour. tapi disebabkan anakku takut. tak dpt masuk ke dalam.. menangis je diorg ni.. sebab semua dinosour ni bergerak-gerak and ada audio sekali